London

Aldbourne 

retrofit

This traditional victorian house has been completely renovated.


Adding a new basement with natural light from the front patio and with a triple height internal courtyard patio bringing light into the middle of the basement, a new large TV room with a new fireplace towards the back, a study in the front and guest bedroom and bathroom in the middle.


The new kitchen opens towards the garden, with a new glass to glass corner wall.


The basement is connected to the ground and first floor with an opening, surrounded oak timber joinery, wrapping around the new staircase.

Rosa Aragon Architecture Studio

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey LinkedIn Icon
CONTACT:

UK - London

Tel: +44 7443524669

rosa@rosaaragonarchitecture.com

España - Valencia

Tel: +34 601 72 85 83